Muoti vaatteet ja kengät verkossa alennusmyynnit, jopa 66% alennus,www.gaslamptownhouse.com

Muoti vaatteet ja kengät verkossa alennusmyynnit, jopa 66% alennus
 

Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Toimitus

Kuljetettuna ilman nimenomaista, kuten EMS, DHL, jne .. On ovelta ovelle. Maasta riippuen, olemme varten "Air Express mukava.

back

Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteiden ostaminen, kohteita voi varmuuskopioida meitä. Edellinen: 14 päivää (aika, se alkaa, kun saat paketin kustannukset), olet alkuperäinen kohde vahingoittunut tai ei voida käyttää lähettämään. Sinun on maksettava toimituskulut tuotto. (Jos nämä edellytykset, kun näyttöön tulee "väärän tuotteen tai vaurioituneet kohdat), me taas saada seurantanumeron.

poista

Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä e - mail niin pian kuin mahdollista. Voit seurata lähetyksen järjestyksessä ennen meitä peruuttaa. Meidän maksut 6% peruuttaa tilauksen ja sitten kaksi päivää myöhemmin, annamme sinulle hyvitystä.

Järjestys Peruutus

Ennen tilaus on lähetetty, sinun täytyy pyytää heitä peruuttaa tilaus. veloitamme 25%. Hän vei meidät kaikki paeta mahdollisimman nopeasti sisällä 6-8 tunnin järjestyksessä, joten emme aina voi peruuttaa tilauksen, kun se on sijoitettu. Kiitos ymmärrystä. Hoito lähetettyään pyynnön tilauksen, peruuta mukaisesti palautusoikeudesta.

varoittaa lapsia

Jos olet saanut seurantanumeron 3 päivän kuluessa sähköpostipalvelimelta, voidaan pitää roskapostin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä. Auttakaa Suosittelemme, että käytät jäljitettävissä merenkulun, emme ole vastuussa mistään menetetty paketteja. Ulkomaiset tilaukset, tämä prosessi voi kestää jopa 10 päivää.

Takaisin

tekijänoikeus © 2019 www.gaslamptownhouse.com. ikki oikeudet pidätetään

Alennus kengät verkossa,Muoti Vaatteet Online,Taloudellinen paita myynti,Uusi tyyli takki verkossa,Tukku muoti Kengät,Matalat sneakerit,Urheilujalkineet myynti,Brand kengät verkossa